Import

Car Performance kan hjælpe dig med at finde lige netop din drømmebil.

Vi importerer biler fra hele verden og har et omfattende netværk af leasingselskaber i udlandet. Vi lægger en stolthed i at finde den bedste bil til den bedste pris.

Hos Car Performance har vi speciale i at hjælpe privat- og erhvervskunder af med deres gamle bil og tilbyde dem en ny. Når du som forbruger eller virksomhed tænker på at hjemtage en bil fra udlandet, er der flere større risikofaktorer, der skal tages højde for - heriblandt justeret kilometertal og stelnummer, der ikke stemmer.

Hos Car Performance har vi over 10 års erfaring med import af biler fra udlandet, og vi giver garanti for at din bil er 100% i orden inden den leveres.

Der er endvidere mulighed for at tegne mekanisk forsikring via vores samarbejdspartnere, så du er helt dækket ved eventuel nedbrud på din bil eller hvis andet går i stykker.

Vi tager os af toldsyn, samt eventuel fortoldning af køretøjet udenfor EU. Der skal derefter tages stilling til om køretøjet skal på fuld registreringsafgift (150 %) eller hvorvidt der skal tilknyttes et leasingcertifikat med forholdsmæssig registreringsafgift.